top of page
Vyhledat

Workshopy v Brně pro jednotlivce, skupiny a školy

V Multikulturním centru Brusinka pomáháme lidem se seberozvojem a zábavou. Mezi naše akce patří koncerty, představení, multikulturní setkání, prohlídky, exkurze, ale i různé druhy workshopů. Nabízíme umělecké, kulinářské, scrapbooking, taneční, herecké workshopy, přednášky o finanční gramotnosti v různých jazycích.


Podporujeme také školy v Brně, kde se studenti středního stupně učí ruštinu jako druhý cizí jazyk, poskytujeme poučné a zajímavé lekce na toto téma a také pořádáme rozmanité multikulturní workshopy pro školy, kde se učí společné děti z různých zemí.

Zástupci jakékoli kultury, jazyka, menšiny jsou navíc vítané v našem Centru, aby zorganizovali vlastní workshopy v Brně v našich prostorách a prezentovat své znalosti a kulturní zkušenosti místní veřejnosti. Určitě si u nás můžete domluvit i teambuilding.


Posláním Multikulturního centra Brusinka je pomáhat cizincům v České republice, spojovat lidi prostřednictvím vzdělávání a kultury. Vytváříme otevřený, bezpečný prostor pro vzájemné poznávání a porozumění mezi českými občany a lidmi jiných národností, kultur a etnik.

10 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page