top of page
Vyhledat

Podpořte coworking v Brně!

Aktualizováno: 10. 8. 2023

Pojďte společně s námi vybudovat prostor pro rodiny s dětmi v Brně - coworkingové prostory s dětskou hernou! Je to šance pro rodiče, kteří chtějí pořádat schůzky, řešit pracovní záležitosti a zároveň se starat o seberozvoj, aniž by řešili hlídání dětí.


Co je náš cíl?

Společnost nemá dostatek příležitostí k interakci a volnočasovým aktivitám a pak i k práci, protože místa ve školkách chybí. Pomáháme lidem organizovat efektivní prostor a rozvíjet se ve prospěch jejich rodiny a společnosti i v obtížných sociálních podmínkách (samoživitelky, cizinci, lidé s handicapem apod.). Potřebujeme finance na zaplacení nájmu, rekonstrukci zařízení a snížení ceny služeb pro rodiny.

Detaily

Cílem Spolku je sdružování českých občanů za účelem podpory a rozvoje multikulturního zahraničního kulturního a sociálního prostředí v Jihomoravském kraji a zejména pak v Brně a také integrace cizinců v Jihomoravském kraji. Zde my pomáháme s adaptací, integrací a osobnostním rozvojem všem zájemcům, a pak pomáháme dětem zvládat domácí úkoly, důvěřovat si, rozvíjet svůj talent, překonávat obtíže a problémy. Pojďme společně s námi vybudovat bezpečný prostor pro rodiny s dětmi v Brně!

Proč to děláme?

Brno je rychle se rozvíjející město s cca 700 000 obyvateli (včetně kraje). Státní univerzity každoročně přitahují a absolvují kvalifikované odborníky ze zemí SNS, Ukrajiny, Afriky, Latinské a Severní Ameriky a také Indie. Za posledních 10 let byl IT průmysl také jedním z nejrychleji rostoucích odvětví a přitahuje stále větší počet cizinců s rodinami. Ve městě se přitom ojediněle konají akce zaměřené na integraci cizinců, kulturní výměnu dětí i dospělých a propojení zkušenosti. Spojujeme lidí z různých zemí světa prostřednictvím vzdělávání a kultury pro zdravou společnost a posilování evropské identity, partnerské soužití Čechů s cizinci. Zaměstnanci Centra mohou porozumět lidé bez ohledu na jazyk a původ. Naše centrum je místem, kde se konají jazykové, tvůrčí, pohybové, přípravné, hravé a zájmové kurzy a činnosti, a zároveň setkání se zajímavými lidmi. Naší prioritou je individuální přístup ke každému a vytváření přátelského multikulturního prostředí. Nabízíme výuku jazyků pro jednotlivce a firmy na míru, včetně přípravy do školy, nástupních a certifikačních zkoušek, přípravy na pohovor a rétoriky. Navíc znalost jazyků rozhodně zvyšuje pravděpodobnost uplatnění na trhu práce, jazyk dává konkurenční výhodu, pro cizince, dlouhodobé žijících v Česku, dobrá znalost češtiny a zároveň pochopeni České kultury je velkou prioritou. Pak nabízíme hudební, výtvarné a divadelní kurzy, zaměřené na osobnostní rozvoj a rozmanitý kaleidoskop poznávacích a zábavních akci a workshopů pro Čechy a cizince.

Velmi rádi bychom Centrum pro veřejnost zachovali a proto volíme cestu crowdfundingu.


Těšíme se, že se potkáme v našem multikulturním coworkingovém prostředí.




19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page